Dental Alliance

Deputat Mugur Cozmanciuc: SUNT NEVINOVAT – Mulțumesc celor care nu au fost lângă mine, am avut ocazia să-i cunosc cu adevărat

0
mugur
YRY Residence

Așa cum am afirmat cu tărie și răspundere, încă de acum 2 ani, când am aflat cu surprindere că am fost trimis in judecată.
2 ANI AM TĂCUT NEVINOVAT, iar prin decizia de astăzi, dată de completul de 5 judecători, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, am fost ACHITAT.
DECIZIA ESTE DEFINITIVĂ‼️
Două instanțe, formate din complet de 3 judecători, respectiv 5 judecători, au constatat în unanimitate că FAPTA NU EXISTĂ.
NU AU EXISTAT PROBE ȘI NICI NU ERA TEMEI PENTRU CA ACEST DOSAR SĂ MĂ PUNĂ ÎN SITUAȚIA DE A FI TRIMIS ÎN JUDECATĂ.
Mă bucur că a existat o judecată dreaptă.
Le mulțumesc judecătorilor pentru analiza corectă și obiectivă a dosarului.
Le mulțumesc și avocaților pentru că au arătat realitatea și au demonstrat că sunt NEVINOVAT (deși ar fi trebuit să funcționeze principiul prezumției de nevinovăție în faza de cercetare penală, deși au fost persoane care s-au antepronunțat pentru a construi o imagine negativă în opinia publică).
Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere in mine, pentru că mi-au fost alături, fără să mă judece.
Mulțumesc și celor care nu au fost lângă mine, am avut ocazia să-i cunosc cu adevărat. Această experiență m-a făcut sa văd, cu claritate, adevăratul caracter al unor “oameni”, ale căror fapte au fost departe de a fi caracterizate de onoare și bune intenții.
Fiecare clipă prin care am trecut a avut un sens.
Rămân multe de spus… TIMPUL va vorbi….de la sine…
Mulțumesc, însă, lui Dumnezeu pentru că astăzi a făcut LUMINĂ.
Dumnezeu și Maica Domnului să ne ocrotească și să ne ferească de “prieteni” care îți vor “binele”.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap