Dental Alliance
November 27, 2022

Deputat Mugur Cozmanciuc: Unul dintre proiectele votate astăzi este amânarea ratelor bancare pentru o perioadă de 9 luni

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Premierul, președintele Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă: Continuăm să protejăm românii de creșterile de prețuri – așa cum ne-am asumat în pachetul Sprijin pentru România – și să luăm măsuri care stimulează economia.
În ședința de Guvern de astăzi, am adoptat mai multe proiecte importante. Unul dintre acestea este amânarea ratelor bancare pentru o perioadă de 9 luni. De amânare pot beneficia atât persoanele fizice, cât și companiile care întâmpină dificultăți cauzate de creșterea prețurilor și de inflație.
Prelungim până la sfârșitul anului Programul IMM Invest Plus, pentru a sprijini antreprenorii care se confruntă cu un deficit de lichidităţi.
Am adoptat totodată un set de măsuri care vizează jaloanele și țintele din PNRR. Este un efort instituțional care trebuie continuat, pentru a obține rezultatele pe care ni le-am propus, cu beneficii concrete pentru români.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.