Dental Alliance
August 8, 2022

Deputat Mugur Cozmanciuc: Performanța economiei românești a depășit așteptările, așadar rectificarea bugetară este pozitivă, menținând totodată limita de deficit bugetar convenită cu Comisia Europeană în cadrul procesului de revenire graduală la un deficit sub 3% până în 2024

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Va fi o rectificare pozitivă. Ca urmare a creșterii economice bune și a veniturilor suplimentare la buget a apărut posibilitatea unor cheltuieli suplimentare, o sumă semnificativă ce poate fi alocată.
• Performanța economiei românești a depășit așteptările, așadar rectificarea bugetară este pozitivă, menținând totodată limita de deficit bugetar convenită cu Comisia Europeană în cadrul procesului de revenire graduală la un deficit sub 3% până în 2024.
• Bugetele consiliilor județene și bugetele locale vor primi resurse suplimentare pentru a asigura continuarea obiectivelor de investiții – de ex. pentru drumurile județene, pentru direcțiile generale de asistență socială și protecție a copilului de la nivelul consiliilor județene.
• Vor fi suplimentări la Educație pentru asigurarea resursei financiare pentru naveta școlară și pentru investiții derulate de universități.
• Sănătatea va avea cea mai mare creștere de buget, de aproximativ 2 miliarde lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.