Dental Alliance
October 7, 2022

Deputat Oana Bulai: Abuzurile împotriva femeilor trebuie condamnate, sancționate și eliminate, odată pentru totdeauna, din societatea românească!

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

O țară întreagă a văzut mărturia plină de curaj a unei cunoscute și îndrăgite actrițe. Spun curaj pentru că nu multor femei le este ușor să își înfrunte „demonii”. Mă gândesc doar la lupta pe care a dus-o ani la rând pentru a acoperi cicatricea abuzurilor la care a fost supusă.
Astfel de momente ne obligă să reflectăm la cauzele care duc la abuzuri, dar mai ales să căutăm soluții pentru eliminarea acestora.
Această doamnă care a ieșit în față pentru a-și spune povestea a așteptat timp de 20 de ani până să o facă.
Faptul că a venit acum să vorbească deschis despre abuzurile la care a fost supusă ar trebui să fie un semnal pentru toate femeile care sunt victime ale unor asemenea comportamente.
E nevoie să atragem atenția asupra abuzurilor la care sunt supuse zilnic femeile și să găsim soluții pentru a le sprijini pe cele care au căzut victime.
Sunt femeie și sunt mamă! Îmi doresc să trăim într-o lume în care femeile să fie respectate așa cum merită, pentru că sunt ființe gingașe, delicate, extraordinare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.