Dental Alliance
September 27, 2023

Deputat Oana Bulai: Bunătatea adună oamenii!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Seara trecută a fost una deosebită. Am avut plăcerea de a participa la un eveniment caritabil plin de emoție și speranță! Cuvintele sunt de prisos atunci când vine vorba despre acțiuni pentru oameni, pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru. Toți membrii Asociației Născută Înger și cei care au făcut posibil evenimentul “Ella Suciu” merită întreaga noastră apreciere.
Felicitări, Florentina Moise! Pentru mine, acțiunile pe care Florentina le organizează în Neamț sunt speciale. Prin fiecare eveniment organizat, ea dovedește că este o persoană dedicată ajutorării și sprijinirii celorlalți, un om care pune suflet și se implică pentru binele nemțenilor.
Alături de #echipa mea de la #Roman suntem onorați să fim parte în acest proiect și să sprijinim un caz care are nevoie de ajutorul nostru. Vom face tot ce ține de noi pentru a ne îndeplini angajamentul pe care ni l-am asumat.
Mă bucur că asemenea evenimente au loc în Neamț. Județul nostru și comunitățile nemțene au nevoie de oameni cu sufletul mare, de oameni care dau dovadă de empatie și cărora sufletul le vibrează când văd persoane aflate în dificultate.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap