January 24, 2022

Deputat Oana Bulai: Consilierii locali PSD Roman doresc acordarea de stimulent financiar pentru nou-născuți

Proiectele bune merită să fie luate ca model și implementate! Vreau să o felicit pe Florentina Moise, președintele organizației PSD Piatra Neamț, pentru inițiativa sa cu privire la stimulentul financiar pentru #nou_născuți și să îi mulțumesc că, prin proiectul său și al colegilor de la Piatra Neamț, a fost o sursă de inspirație pentru organizația #PSD_Roman.
Toţi cei care avem copii ştim cât de multe sunt necesare atunci când apare un bebeluş în viaţa unei familii.
În acest sens, consilierii locali PSD Roman au înregistrat referatul de aprobare privind acordarea unui #stimulent_financiar pentru nou-născuți, începând cu luna noiembrie anul 2021 pentru copiii nou-născuți, cuantumul acestuia fiind stabilit după cum urmează:
👉 pentru primul născut: 1.000 lei net;
👉 pentru al doilea născut: 1.200 lei net;
👉 pentru al treilea sau următorii născuți: 1.500 lei net (cu mențiunea că trebuie a fi îndeplinite obligatoriu o serie de condiții).
Este o inițiativă bună, pe care mi-am dorit să o implementăm și la Roman după modelul inițiativei PSD Piatra Neamț, astfel încât să fie un #sprijin pentru viitoarele #mămici.
Vom continua să #susținem_proiecte deosebite care pot schimba în bine viața romașcanilor și care pot ajuta tinerele familii!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.