Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Oana Bulai: Dragi români de pretutindeni, astăzi este ziua voastră! Un sincer La mulți ani, cu bucurii și tricoloru-n suflet!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Cred că trăirea sufletească pe care o au românii plecați peste hotare este una atât de puternică, autentică și profundă încât e greu de înțeles pentru cei care nu au fost nevoiți să plece din țară. Majoritatea nu au plecat de drag, ci de nevoie și de cele mai multe ori pentru că țara lor natală nu le-a oferit posibilitățile pe care le-au regăsit în alte țări.
Dragi români de pretutindeni, astăzi este ziua voastră și îmi doresc ca România să evolueze, să se dezvolte și să fie capabilă în a crea acele oportunități care să vă convingă să vă întoarceți acasă la părinții voștri, la copiii voștri, la amintirile voastre si la tot ce vă e drag. Deși sunteți plecați de pe meleagurile natale, bătăile inimilor voastre reflectă muzica poporului român și aceasta e… cea mai frumoasă muzică a ceea ce înseamnă România.
Oriunde am fi, nu vom putea niciodată să uităm că Noi suntem Români.
Un sincer La mulți ani, cu bucurii și tricoloru-n suflet!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap