Dental Alliance
December 4, 2023

Deputat Oana Bulai: Dragii mei, vă invit cu drag în raiul din Neamț! Este un loc care merită descoperit și iubit. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Despre Târgul de Turism al României și despre nemțenii frumoși din județul nostru minunat!
Și în acest an, județul Neamț a fost la înălțime prin standul de prezentare pe care l-a avut în cadrul Târgului de Turism organizat la ROMEXPO.
Neamțul a impresionat și de această dată prin muntele Ceahlău, Cheile Bicazului, Cetatea Neamțului, rezervația de zimbri și mânăstirile sale. Avem un județ care este o adevărată comoară a României.
Dar, ceea ce face cu adevărat special acest ținut, este frumusețea sufletului oamenilor săi. În fiecare nemțean descoperi credința în Dumnezeu, bunătatea și spiritul lui Creangă. Nemțenii știu să fie gazde bune și gazde cu haz. Îl au pe “Vino-ncoa”.
M-am bucurat tare să-mi revăd colegii inimoși de la Consiliul Județean, care pun atât de mult suflet în tot ceea ce fac.
Dragii mei, vă invit cu drag în raiul din Neamț! Este un loc care merită descoperit și iubit. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap