Dental Alliance
March 24, 2023

Deputat Oana Bulai: Există o linie roșie peste care nu poți trece. Iar Viktor Orban a întrecut, încă o dată, această linie roșie în privința relației cu România.

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Îi apreciez pe liderii politici care țin cu țara lor, care se luptă pentru binele propriului popor, pentru păstrarea identității naționale în fața globalismului care ni se bagă forțat pe gât.
În acest tipar l-aș încadra și pe Viktor Orban, cel care, deși nu este popular la nivel european, a luat măsuri și a făcut reforme pentru cetățenii unguri, uneori chiar și cu împotrivirea Uniunii Europene.
Însă, TOATE AU O LIMITĂ. Există o linie roșie peste care nu poți trece. Iar Viktor Orban a întrecut, încă o dată, această linie roșie în privința relației cu România.
Afișarea cu un fular pe care apare harta Ungariei Mari, care în viziunea sa și a celor care alimentează teoria revizionismului maghiar cuprinde și Ardealul, reprezintă o nouă provocare peste care nu trebuie să trecem cu vederea.
Nu trebuie să acceptăm din partea nimănui să ne știrbească autoritatea națională într-o asemenea manieră.
De aceea, astfel de gesturi trebuie să fie condamnate și sancționate de către toți reprezentanții clasei politice din România.
Nu putem accepta ca unitatea noastră națională să fie tratată drept o glumă de lideri politici străini.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap