Dental Alliance
October 7, 2022

Deputat Oana Bulai: Încă un pas a fost făcut pentru construcția sectorului de autostradă Bacău – Roman – Pașcani (A7)!

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Mă bucur că acest proiect de infrastructură de mare importanță pentru dezvoltarea municipiului Roman și a județelor din Moldova începe să devină realitate. Se fac pași importanți pentru autostrada care va lega Moldova de Muntenia, o rută care va îmbunătăţi şi conectivitatea la nivel regional.
La finalul săptămânii trecute, Consiliul Interministerial a avizat indicatorii tehnico-economici pentru Autostrada Bacău – Roman – Pașcani (77 km). Urmează faza de avizare a Proiectului Tehnic după ce indicatorii vor fi aprobați, prin Hotărâre de Guvern.
După finalizarea acestor etape se vor putea demara procedurile pentru lansarea în licitație a contractului de construcție efectivă a celor 77 de km ai acestui sector din Autostrada Moldovei (A7).
Acest sector face parte din Autostrada Moldovei (Ploiești – Pașcani), care va avea o lungime de aproximativ 320 de km și un cost estimat de 25,8 miliarde de lei (fără TVA). Autostrada va fi finanțată prin PNRR.
Acest proiect de infrastructură este o prioritate pentru PSD și iată că, de când la ministerul transporturilor se află Sorin Grindeanu, lucrurile încep să avanseze!
O să vă țin la curent cu toate evoluțiile acestui proiect!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.