Suplimente Alimentare Imunyze

Deputat Oana Bulai: Începând de astăzi, un romașcan este Secretar de Stat la Ministerul Digitalizării

Acoperisul1

Condor Resort
El este Bogdan Dumea, tânărul romașcan (35 ani) care, începând de astăzi, este Secretar de Stat la Ministerul Digitalizării.
Îl felicit din suflet, atât eu, cât și colegii din PSD Roman. Suntem mândri până la cer că din rândurile noastre pleacă un tânăr de excepție pe așa funcție importantă, într-un domeniu atât de special.
Bogdan chiar este omul potrivit la locul potrivit.
Este un produs sută la sută al comunității romașcane, urmând aici școala generală și liceul de matematică-informatică la Vasile Sav apoi după absolvirea facultății (management, apoi master în management strategic) a revenit tot în Romanul nostru drag deși a avut super-oferte din străinătate.
Este super specialist în ceea ce face (dezvoltator și integrator de soluții IT, software si hardware; bun cunoscător al limbajelor de programare, proiectarea si modelarea bazelor de date; cu experiență în integrarea de inteligență artificială/Machine Learning în procese operaționale de previziune și automatizare tranzacții pe piețe financiare).
În calitate de manager de proiect informatic s-a ocupat de dezvoltarea și integrarea soluțiilor IT, software și hardware, precum și campanii de marketing, pentru cel mai mare dealer BMW din Europa Centrală și de Est, companii din industria aviatică, precum și fonduri de investiții etc.
Dar, în primul rând, este un om care se bate pentru ca tinerii să aibă o șansă la ei acasă, în țara lor.
Îi mulțumesc președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, și președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care au susținut propunerea echipei social-democrate în cadrul coaliției de guvernare.
Bogdan, îți urez succes pentru că așa e bunul obicei, dar eu sunt convinsă că ne vei face mândri de tine pe toți cei care am avut și avem încredere în tine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.