Dental Alliance
February 6, 2023

Deputat Oana Bulai: Incompetență, ticăloșie și foarte multă prostie! Asta e caracterizarea celor care conduc Primăria Roman!

YRY Residence

Acoperisul1

Primarul PNL Leonard Achiriloaei și majoritatea obedientă PNL-USR din jurul său au aprobat REZILIEREA CONTRACTULUI pentru proiectul „Reabilitarea şi modernizarea clădirilor cu destinaţie socială pentru populaţia cartierului urban defavorizat “Zona Fabricii”, reabilitarea Străzii Fabricii şi construire căi de acces la locuinţele sociale în Municipiul Roman”.
După EXACT UN AN de când au semnat contractul, Achirilioaei și „băieții deștepți” din jurul său din Primăria Roman au renunțat la un proiect pe care l-au fluturat prin ochii locuitorilor de pe strada Fabricii încă din 2018!!! Motivul: au crescut costurile și nu mai au bani pentru a acoperi valoarea contribuției Primăriei Roman!
În urmă cu un an, cu mare tam-tam, același Primar al PNL semna contractul cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord – Est. Din momentul semnării și până acum, Primarul și „deștepții” din jurul lui au început să facă modificări.
Astfel, un proiect bun, SEMNAT, care trebuia DOAR implementat, a fost distrus de interesele de partid ale PNL!!!
Au modificat întregul proiect fără să mai țină cont de faptul că vor crește costurile! Toate modificările făcute proiectului de gașca liberală din Primăria Roman au dus la o majorare a valorii totale a cheltuielilor cu 138%!!!
Nu le-a impus nimeni ca după semnarea contractului să mai facă modificări. Trebuiau doar să înceapă lucrările. Dacă lăsau proiectul așa cum a fost el gândit încă din 2018, așa cum a fost el semnat anul trecut, puteau să meargă mai departe fără probleme. Însă, combinațiile liberale din Primăria Roman nu au putut sta departe de această investiție.
Au folosit un departament întreg al Primăriei pentru a obține această finanțare doar pentru ca acum, după 4 ani, să vină interesele peneliste și să anuleze toată investiția.
Asta arată INCOMPETENȚA și NEPROFESIONALISMUL celor din conducerea Primăriei și a PNL Roman.
Cel mai grav este că și-au bătut joc de romașcanii care locuiesc pe strada Fabricii. I-au amăgit în campania din 2020 că vor implementa proiectul, iar acum le-au dat țeapă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap