Dental Alliance
March 29, 2023

Deputat Oana Bulai: La mulți ani, dragul meu oraș, locul în care m-am născut și am crescut, locul în care îmi este inima și unde îmi sunt prietenii și toți romașcanii mei dragi!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Pentru mine, toate drumurile duc la Roman, pentru că, oriunde m-aș afla și, oriunde voi ajunge, voi purta cu mine imaginea celui mai frumos oraș din lume.
În cele șase secole de istorie, Romanul a cunoscut și perioade de prosperitate, dar și perioade de restriște. În trecutul său, Romanul a fost reședință de județ, iar azi este orașul care contribuie cel mai mult la PIB-ul județului nostru.
Orașul meu este și va fi numărul 1 în județ, iar pentru mulți dintre noi, romașcanii, el va rămâne reședința ținutului Roman și a Țării de Jos a Moldovei.
Asemenea unei cetăți, un oraș are obligația să nu se predea niciodată! Toată istoria noastră ne obligă! Romașcanii și românii au toate motivele să fie mândri de istoria glorioasă a orașului. Aniversăm Romanul privind cu încredere în viitor, acolo unde proiectăm un oraș modern, cu oameni creativi şi harnici, cu dragoste pentru urbea în care trăiesc.
Azi, de ziua dragului nostru Roman, să fim buni, generoși, încrezători și să avem credință.
La mulți ani, Roman!
La mulți ani, romașcani!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap