Dental Alliance
September 27, 2023

Deputat Oana Bulai: Mă bucur să revin de fiecare dată la Zilele Comunei Ion Creangă, să revăd locuri dragi, oameni frumoși și inimoși

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Mă bucur să revin de fiecare dată la Zilele Comunei Ion Creangă, să revăd locuri dragi, oameni frumoși și inimoși. A fost o atmosferă frumoasă, de sărbătoare, de bucurie. Sunt și voi fi alături întotdeauna de comunitățile nemțene, de oamenii minunați din fiecare localitate a județului nostru, pe care îi respect și apreciez.
Vreau să îi mulțumesc bunului meu prieten, domnul primar Dorin Tabacariu pentru invitație și mă bucur foarte mult că avem un reprezentant de seamă în fruntea comunității, un primar muncitor și dedicat oamenilor pe care îi reprezintă.
Dragi locuitori ai comunei Ion Creangă, vă doresc multă sănătate și tot binele din lume! La mulți ani și să ne revedem cu bine!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap