January 21, 2022

Deputat Oana Bulai: Magia Crăciunului începe din această seară la PSD Roman! Alături de colegii mei am strâns jucării, hăinuțe, încălțăminte și dulciuri pentru copilașii din Roman

Magia Crăciunului începe din această seară la PSD Roman! Alături de colegii mei am strâns jucării, hăinuțe, încălțăminte și dulciuri pentru copilașii din Roman. Din această seară dăm drumul pregătirilor pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun să ajungă la cât mai mulți.
De mâine, echipa #PSD_Roman se va înrola în armata de spiriduși a Moșului pentru a le aduce un zâmbet pe chip copiilor din orașul nostru.
Vă invităm alături de noi pe toți cei care doriți să fiți ajutoarele lui #Moș_Crăciun, pentru că spiritul acestei sărbători ne aduce bucurie și ne amintește cu siguranță tuturor de anii copilăriei, atunci când așteptam cu nerăbdare venirea moșului. Însă, mulți copii nu pot visa la întâlnirea cu el fără cei ca voi și ca noi. Pentru o zi puteți să fiți și voi spiridușii lui Moș Crăciun și să faceți o bucurie acestor suflete gingașe. Nimic nu se compară cu bucuria unui copil atunci când știe că moșul îi aduce daruri!
O jucărie = un zâmbet! Iar zâmbetele copiilor care primesc cadouri de la Moș Crăciun sunt neprețuite.
Adesea, de Crăciun, uităm esența acestei sărbători, cea reprezentată de Nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Speranța, Iubirea și Credința sunt tot ce avem mai bun și înălțător în noi. Sunt daruri de la Dumnezeu revelate și insuflate nouă prin Fiul Lui, Iisus Hristos. Haideți ca împreună să aducem mai multe zâmbete, mai multă dragoste și bucurie în viețile unor copilași minunați din orașul nostru.
Eu și echipa PSD Roman vă așteptăm să ne fiți alături în acest an pentru a duce magia Crăciunului în cât mai multe case.
Puteți să vă alăturați campaniei noastre venind la sediul PSD Roman sau sunând la numărul 0787 858 653.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.