Dental Alliance
November 30, 2022

Deputat Oana Bulai: Mai avem un pas până la finalizarea selecției celor 100 de tineri care vor merge în tabăra VIITORUL EȘTI TU!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Azi am avut o întâlnire specială în parcul din Roman cu tinerii care s-au înscris pentru a merge în tabără și care corespund criteriilor necesare de selecție.
☺️ A fost un moment deosebit la care mă bucur nespus că au participat și părinții lor. Le mulțumesc acestora pentru încredere și pentru că susțin proiectul taberei pentru dezvoltare personală. 🙏
🥳 Atmosfera a fost una foarte plăcută și emoționantă, atât pentru ei, cât și pentru mine. Mi-aș fi dorit să mai stăm să vorbim și să petrecem mai mult timp împreună. Însă, cu cei 100 care vor fi selectați vom avea la dispoziție 6 zile pentru a ne cunoaște mai bine.🎁
🤍 Recunosc că iubesc tinerii și îmi doresc ca prin tot ceea ce fac să vin în sprijinul lor. Tocmai de aceea, în urmă cu 2 ani am pornit proiectul VIITORUL EȘTI TU, cel care cuprinde programe educaționale și de leadership pentru tineri. Nu ascund că îmi doresc să duc mai departe aceste activități și pe viitor.
👌 În scurt timp, echipa de selecție va decide cine sunt cei 100 de tineri care vor merge în tabără! 👏
Mai este foarte puțin!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.