Dental Alliance
November 26, 2022

Deputat Oana Bulai: Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Astăzi, consilierii locali PNL s-au gândit să elibereze din funcție viceprimarul Romanului, numit chiar de colegii lor de alianță din USR, cei alături de care au pornit la drum în urmă cu 2 ani, atunci când au anunțat că vor face și că vor drege atât de multe încât nu vom putea duce.
Acum, după 2 ani în care nu au făcut NIMIC și au avut doar certuri și contre interne, timp în care nu a existat nicio viziune de guvernare locală, liberalii s-au gândit să facă reevaluări și să își mai adauge încă o funcție în portofoliu galben-albastru PNL.
Brusc, lanțul de iubire dintre PNL și USR s-a rupt la Roman, iar acum a început smardoiala publică!
Ca peste noapte, propaganda liberală din Roman s-a activat și încearcă să îi spele pe liderii lor, inventând tot felul de scenarii mincinoase despre PSD. Cât de gușteri să fie încât să creadă că romașcanii vor pica în plasa lor? Chiar cred că au uitat romașcanii de tandrețurile electorale PNL și USR?
PSD Roman nu este interesat de bătălia pentru funcții sau de jocurile de putere pe care le fac liberalii. Suntem conștienți că romașcanii așteaptă de la guvernarea locală soluții și proiecte concrete, nu gâlceavă și dispute, care în final nu duc la nimic bun.
Stimați liberali, dacă voiați alianță cu PSD în Consiliul Local, atunci ar fi trebuit să învățați ce înseamnă acest lucru. O alianță presupune colaborare, stabilirea unei viziuni, parteneriat și pus osul la treabă!
Varianta în care PSD Roman ar fi dispus să facă o alianță la nivel local este aceea în care vor fi îndeplinite câteva condiții clare: batem palma pe o strategie de dezvoltare locală, pe proiecte și termene asumate!
În actualele condiții, cu proiecte făcute pe genunchi, fără nicio minimă consultare, în care interesele romașcanilor nu contează, PSD Roman refuză să ia parte la o asemenea bătaie de joc. Nu bătălia pentru funcții sau interesele politice trebuie să primeze, ci binele romașcanilor.
Atât liberalii, cât și useriștii au datoria să dea dovadă de responsabilitate în fața romașcanilor și să se țină de promisiunile făcute și să nu arunce pisica în altă parte!
Asumați-vă tot ceea ce faceți!
Romașcanii vor rezultate, nu circ!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.