Suplimente Alimentare Imunyze

Deputat Oana Bulai: Noi măsuri promovate de PSD au fost adoptate de către Guvern pentru susținerea fermierilor!

Acoperisul1

Condor Resort
La propunerea Ministerului Agriculturii, condus de colegul meu Adrian Chesnoiu, un nou sprijin consistent va fi acordat fermierilor pentru tomate, usturoi, și alte legume deficitare pe piață. De asemenea, în contextul scumpirii carburanților, toți fermierii primesc o gură de oxigen prin reducerea accizei la motorină.
Iată măsurile adoptate în ședința de Guvern:
👉 Programul Tomata are alocat un buget de 225 de milioane de lei. Sprijinul individual este de 4000 de euro pentru fiecare beneficiar care produce 3000 de kg roșii/1000 mp.
👉 Pentru restul producțiilor deficitare (ardei gras și/sau lung, kapia, castraveți, fasole păstăi, salată, spanac și ceapă) valoarea sprijinului este de 1000 euro/beneficiar.
👉 Programul Usturoi are un buget de 22,2 milioane de lei. Se acordă un sprijin de 3000 euro/cultura/ha/beneficiar în condițiile unei producții minime de 3 kilograme de usturoi/10 mp.
👉 Subvenția la motorina agricolă este de 1,630 lei/litru, ceea ce reprezintă un preț mai redus cu aproximativ 25% față de cel obișnuit, la pompă.
Aceste măsuri sunt marca bunei guvernări a PSD care, în doar 2 săptămâni de la anunțarea publică a angajamentelor asumate, a venit și cu proiectele în ședința de Guvern.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.