Dental Alliance
September 27, 2023

O șansă deosebită pentru tinerii din Roman!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Un proiect deosebit pentru tinerii din municipiul Roman a fost demarat zilele acestea. Dacă ai între 15 și 17 ani și vrei să investești în viitorul tău, ți se oferă o șansă extraordinară vara aceasta prin programul de leadership VIITORUL EȘTI TU dedicat tinerilor.

100 de tineri romașcani vor avea ocazia unică vara aceasta să meargă gratuit în tabăra VIITORUL EȘTI TU ce va avea loc la malul mării, timp de 6 zile, în cadrul căreia vor lua parte la workshop-uri de educație financiară, relații și comunicare, încredere în sine, dar și pentru descoperirea vocației.

Începând din această săptămână, cei care doresc se pot înscrie pentru tabăra VIITORUL EȘTI TU pe www.oanabulai.ro/viitorulestitu

Tabăra face parte din proiectul VIITORUL EȘTI TU, inițiat de Oana Bulai, fiind cel de-al patrulea eveniment. Proiectul a fost demarat de aceasta în 2020 și reprezintă un program educațional de leadership gândit pentru tineri. Tabăra din acest an este un proiect implementat de către “Pașaport pentru succes”, coordonat de Simona Ciff.

VIITORUL EȘTI TU! este adresat tinerilor care vor să învețe să fie lideri, să aibă succes folosindu-și atuurile, să își descopere abilitățile personale și să se autodepășească.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap