Dental Alliance
November 30, 2022

O șansă deosebită pentru tinerii din Roman!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Un proiect deosebit pentru tinerii din municipiul Roman a fost demarat zilele acestea. Dacă ai între 15 și 17 ani și vrei să investești în viitorul tău, ți se oferă o șansă extraordinară vara aceasta prin programul de leadership VIITORUL EȘTI TU dedicat tinerilor.

100 de tineri romașcani vor avea ocazia unică vara aceasta să meargă gratuit în tabăra VIITORUL EȘTI TU ce va avea loc la malul mării, timp de 6 zile, în cadrul căreia vor lua parte la workshop-uri de educație financiară, relații și comunicare, încredere în sine, dar și pentru descoperirea vocației.

Începând din această săptămână, cei care doresc se pot înscrie pentru tabăra VIITORUL EȘTI TU pe www.oanabulai.ro/viitorulestitu

Tabăra face parte din proiectul VIITORUL EȘTI TU, inițiat de Oana Bulai, fiind cel de-al patrulea eveniment. Proiectul a fost demarat de aceasta în 2020 și reprezintă un program educațional de leadership gândit pentru tineri. Tabăra din acest an este un proiect implementat de către “Pașaport pentru succes”, coordonat de Simona Ciff.

VIITORUL EȘTI TU! este adresat tinerilor care vor să învețe să fie lideri, să aibă succes folosindu-și atuurile, să își descopere abilitățile personale și să se autodepășească.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.