Dental Alliance

Deputat Oana Bulai: O viață întreagă într-un troller!

0
YRY Residence

Astea sunt imaginile pe care le vedem la granița României. Vedem mame și copii care își lasă soții la vamă, își părăsesc casele și vin într-o țară străină fără nimic, doar cu o valiză.
Nu credeam că vom ajunge să trăim astfel de timpuri în care oamenii sunt nevoiți să își părăsească propriul cămin pentru a căuta adăpost. Dar această situație mă determină și mai mult să fim inimă lângă inimă pentru cetățenii ucrainieni care caută ajutor și sprijin în țara noastră.
Zilele acestea, văzând solidaritatea românilor, m-am convins că avem o latură umană și suflete mai mari decât alții. Poate avem și noi defectele noastre, dar când vine vorba de a ajuta, suntem mereu acolo.
De aceea, împreună cu PSD ROMAN ne-am propus să venim în ajutorul lor. În vremuri extrem de grele, marcate de conflictele armate, orice ajutor este realmente binevenit pentru a-i sprijini pe cei care se refugiază în țara noastră.
De aceea, am inițiat începând de azi campania de colectare de ajutoare pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina.
Fiecare dintre voi puteți ajuta cu:
– haine în stare bună, potrivite tuturor vârstelor, pentru femei și copii;
– apă îmbuteliată;
– produse de igienă;
– alimente neperisabile și produse sanitare (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe)
– pături mari și pături mici pentru copii;
– microbuze, autocare;
-locații de cazare;
Pachetele pot fi aduse până pe 10 Martie la sediul PSD Roman, din strada Ștefan cel Mare nr. 265. Pachetele le vom duce personal în localitățile ce primesc refugiați pentru a le oferi persoanelor ce caută adăpost și siguranță.
Îi cunosc pe romașcani pentru că mă știu pe mine. Sunt oameni cu suflet mare, niște inimoși. De asemenea, fac apel la toți nemțenii care empatizează cu suferința acestor oameni și la toți cei care vor să dea o mână de ajutor să ni se alăture.
Împreună putem ajuta sufletele care azi fug din calea războiului și le putem oferi o fărâmă de alinare! Dumnezeu să îi ocrotească pe frații noștri din Ucraina!
*fotografiile sunt realizate de colegul nostru Daniel Vasiliu, care a fost la fața locului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap