Dental Alliance
December 9, 2023

Deputat Oana Bulai: Programele „Student lnvest” şi „Family Start” au intrat în linie dreaptă!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Băncile se vor putea înscrie în cele două programe după ce au fost publicate în Monitorul Oficial regulamentele acestora. Astfel, tinerii și familiile aflate la început de drum sunt așteptați să acceseze aceste credite.
„Student lnvest” şi „Family Start” reprezintă un sprijin important. Prin cele două programe vor putea fi accesa credite garantate de stat în proporție de 80% și cu dobânzi subvenționate.
„Student Invest” este o oportunitate pentru fiecare student de a obține un credit de până la 50.000 de lei. Acești bani vor putea fi utilizați pentru plata taxelor școlare, a chiriei pe durata studiilor sau pentru achiziția de cărți.
Familiile care sunt la început de drum vor putea ca prin „Family Start” să împrumute suma maximă de 75.000 de lei. Ele vor putea folosi acești bani pentru evenimentele importante din viața unei familii, dar și pentru educația și creșterea copiilor.
Tinerii sunt viitorul țării și al întregii lumi! În același timp, familia trebuie respectată şi încurajată, fiind locul unde mereu găsim înţelegere.
Este motivul principal pentru care atât tinerii, cât și familiile nou întemeiate trebuie sprijiniți, ascultați și încurajați să-și îndeplinească visele.
Consider că tinerii care-şi întemeiază o familie au nevoie de susţinere pentru a trece mai uşor şi cu mai puţine griji peste această etapă a vieţii.
Felicitări, Gabriela Firea, pentru toate eforturile depuse pentru ca cele două programe să devină realitate!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap