Dental Alliance

July 23, 2024

Deputat Oana Bulai: Putem face lucruri minunate pentru comunitatea din Săbăoani, pentru nemțeni!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Sunt deputat de Neamț ales pe listele #PSD, dar pentru mine ceea ce contează este ca tot județul Neamț, toate localitățile sale să se dezvolte și să se modernizeze. Tocmai de aceea voi susține, indiferent de culoarea politică a unui primar, proiectele destinate comunităților locale din județul nostru.
Am fost alături de Florin Virga, primarul din Săbăoani, și directorul școlii din comună, domnul Ovidiu Albert, la Ministerul Educației la o întâlnire cu secretarul de stat Florin Lixandru.
Săbăoani este comuna cu cel mai mare număr de locuitori din Neamț, iar rolul meu ca parlamentar, un rol pe care îl asum cu toată responsabilitatea, este acela de a-mi da tot interesul ca proiectele bune pentru comunitate să fie încurajate și sprijinite.
Așa cum mă știți, susțin toate proiectele care vizează educația, tinerii, comunitățile locale, iar de fiecare dată când mi se va cere sprijinul, îl voi acorda necondiționat și cu tot respectul, pentru că, nemțenii sunt pe primul loc, în toate aspectele muncii mele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.