Dental Alliance
February 5, 2023

Deputat Oana Bulai: Seniorii noștri sunt sufletul organizației PSD NEAMT!

YRY Residence

Acoperisul1

Seniorii noștri sunt sufletul organizației PSD NEAMT! Ei au construit țara, ei sunt puterea noastră. Pentru tot ceea ce au făcut pe parcursul vieții merită mai multă apreciere și din punct de vedere material. Au dreptul să se bucure de o bătrânețe liniștită și fără griji.
Felicitări dragii noștri seniori, felicitări domnule Neculai Puscasu pentru un nou mandat la conducerea Organizației Pensionarilor Sociali Democrați! Felicitări întregii echipe a organizației seniorilor.
Domnul Pușcașu este un om deosebit, de la care avem cu toții foarte multe de învățat și care, din punctul meu de vedere, este o piesă de rezistență pentru PSD Neamț.
Cu acest prilej, în mesajul transmis celor prezenți, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, i-a felicitat pentru munca pe care au depus-o și o depun, spunându-le că beneficiază de întreaga sa susținere.
Împreună cu președintele interimar al PSD Neamț, domnul primar Daniel Harpa, prefectul Adrian Niță, colegii parlamentari, Bogdan Dumea – secretar de stat, președinții de organizații PSD și colegii din biroul de conducere al PSD Neamț ne-am exprimat prețuirea și aprecierea pentru o organizație minunată a seniorilor.
La acest eveniment important pentru organizația seniorilor PSD Neamț ne-am bucurat de prezența președintelui OPSD, domnul Ioan Popa, a domnului Gheorghe Lazăr, membru în conducerea națională a OPSD, dar și a lui Asaftei Ion, președintele ALDE Neamț.
Prin tot ceea ce fac, seniorii noștri ne dau încredere și ne dau curaj atunci când avem nevoie. Pot fi convinși că PSD va fi mereu alături de ei, așa cum a făcut-o întotdeauna.
Cu profundă recunoștință vă felicit și vă prețuiesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap