Dental Alliance
March 29, 2023

Deputat Oana Bulai: Și eu sunt alături de Simona Halep!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Îmi este greu să cred că un sportiv de performanță asemenea Simonei Halep ar fi putut să ia cu bună știință substanțe care sunt interzise.
Nu o cunosc personal, dar am urmărit de-a lungul anilor meciurile sale cu sufletul la gură. Am văzut determinarea ei, lupta pe care o ducea. Simona a reușit ca, pe lângă multe lucruri pe care le-a făcut în tenis, să ofere tinerilor din România o speranță, un model.
Tocmai de aceea nu cred aceste lucruri, deoarece Simona a fost ani la rând în topul mondial al tenisului, ne-a făcut pe toți mândri să spunem că suntem români și ne-a făcut să strigăm în cor „Hai, Simona!”.
Nu sunt specialistă în tenis sau în medicină, însă, din afară, tind să cred că cineva a greșit sau a sfătuit-o greșit.
Un sportiv care trece prin zeci și sute de controale anti-doping fără a ridica măcar o dată semne de întrebare nu are cum, deodată, să apeleze la substanțe interzise pentru a-și spori performanța. Iar Simona Halep nu avea nevoie de nicio substanță! Ea, în sine, este o substanță tare într-o „sticluță mică”.
Cred în nevinovăția Simonei și cred, de asemenea, că trebuie să îi acordăm cu toții prezumția de nevinovăție.
Sunt dezamăgită de cei care au arătat-o cu degetul, care s-au dezis de ea și care au numit-o trișoare. Sunt mâhnită de această atitudine, pentru că în asemenea momente trebuie să fim alături de cea care ne-a adus atâtea momente de bucurie.
Să fiu foarte clară: nu apăr trișatul! Sub nicio formă! Însă, în cazul Simonei Halep trebuie să aflăm ce s-a întâmplat. Îmi este aproape imposibil să cred că ea, de bună voie, a luat substanțe care i-ar fi putut periclita cariera.
Încă o dată se confirmă că, în cele mai grele momente, se văd cu adevărat cei care te susțin, te apreciază și te sprijină.
Suntem alături de tine Simona!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap