Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Oana Bulai: Și în cea de-a patra zi am pregătit celor 120 de tineri din tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU! activități diversificate

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Și în cea de-a patra zi am pregătit celor 120 de tineri din tabăra de leadership VIITORUL EȘTI TU! activități diversificate și interesante alături de colegii mei Ileana Cristina Dumitrache și Bogdan Dumea.
Vă mulțumesc pentru prezență și pentru discursurile susținute în fața tinerilor Victor Negrescu – europarlamentar și vicepreședintele Comisiei pentru Educație din Parlamentul European (S&D), Sitaru Janina – secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Valentin Cristian Ionita – președintele Asociația Lex Ferenda, Stefan Musoiu – deputat.
Mulțumesc pentru trainingurile deosebit de utile și interesante susținute de Eniko Georgescu – Psiholog Clinician & Psiholog Se curitate, Ordine si Apărare, Psihoterapeut, Hipnoterapeut& Expert Neuroștiințe & Tehnici de Comunicare și Malvina Roșu – Psiholog, Life & Business Coach, Consilier Vocațional, Trainer, Consilier Dezvoltare Personală.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap