Dental Alliance

June 16, 2024

Deputat Oana Bulai: Start la înscrieri în Tabăra VIITORUL EȘTI TU!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

S-a dat startul înscrierilor în cea de-a doua ediție a Taberei VIITORUL EȘTI TU, un program gratuit de leadership dedicat tinerilor. 100 de tineri din Roman cu vârsta cuprinsă între 16 – 17 ani vor putea merge în tabără vara aceasta la malul mării timp de 6 zile.

Tot ce trebuie să facă cei care își doresc să meargă în tabără este să se înscrie pe https://viitorulestitu.org/.
Tabăra se află la cea de-a doua ediție și face parte din Proiectul VIITORUL EȘTI TU inițiat de Oana Bulai și reprezintă un program educațional de leadership gândit pentru tineri. Proiectul taberei trece anul acesta la următorul nivel.

Tabăra organizată anul trecut la malul mării a fost un real succes, iar notorietatea proiectului dedicat tinerilor a crescut. Astfel, în acest an, pentru prima dată, tabăra „VIITORUL EȘTI TU!” este dedicată și constănțenilor..

În 2022, 100 de tineri din Roman au avut parte de activități interactive și interesante în urma cărora au învățat lucruri noi despre inteligența emoțională și încrederea în sine, controlul emoțiilor, relații și comunicare, vocație, dar și educație financiară.

VIITORUL EȘTI TU! este un program adresat tinerilor care vor să învețe să fie lideri, să aibă succes folosindu-și atuurile, să își descopere abilitățile personale și să se autodepășească.

În ce constă tabăra VIITORUL EȘTI TU!
– 6 zile de training în compania unor traineri cu foarte multă experienţă
– coaching individual cu trainerii și coaching de grup
– exerciţii şi simulări care le vor da posibilitatea să găsească resurse în interiorul lor.
Vor fi 4 module care se vor axa pe cele 4 tipuri de inteligență: a minţii, a inimii, a trupului și a spiritului. Fiecare modul va conține activități specifice, astfel încât să valorifice cât mai mult timpul petrecut în tabără.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.