Dental Alliance
November 30, 2022

Deputat Oana Bulai: Sunt extrem de fericită să știu că am în echipa PSD Roman oameni cu suflet mare, mereu gata să se implice în acțiuni care să aducă bucurie.

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, este un prilej de sărbătoare pentru toți copiii din lume. De aceea, am ținut ca această zi să fie una plină de bucurie și pentru copiii aflați în centrele de plasament din Roman.
Sunt extrem de fericită să știu că am în echipa PSD Roman oameni cu suflet mare, mereu gata să se implice în acțiuni care să aducă bucurie.
Azi, prin ,,FESTA COPIILOR”, colegii mei din PSD Roman au adus zâmbete pe chipurile a 20 de copilași din cadrul Complexului de Servicii ,,ROMANIȚA” și 20 din cadrul Complexului de Servicii ,,FAMILIA MEA”.
A fost o zi plină de voie bună dedicată unor copilași minunați. Unul dintre ei a fost și finuțul meu Ștefan, cel pe care l-am botezat în urmă cu doar câteva săptămâni. Sunt nespus de fericită că azi i-am făcut ziua mai frumoasă.
Bucuria de pe chipurile acestor copii este de neprețuit. Ne face să înțelegem că mai ales pentru ei merită să schimbăm lumea. Ei nu au pe cineva care să le spună la mulți ani. În schimb, ne au pe noi care putem să le aducem fericire în privire.
Multumesc Complexului de Servicii ,,ROMANIȚA” și Complexului de Servicii ,,FAMILIA MEA” pentru sprijinul acordat, iar vouă, copii, vă doresc să aveți parte de tot binele din lume!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.