Dental Alliance
October 2, 2023

Deputat Oana Bulai: Tabăra “Viitorul Ești Tu”, dedicată în întregime tinerilor, revine în forță și anul acesta!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Tabăra “Viitorul Ești TU” – Descoperă-ți Atuurile și Devino un Lider Adevărat!

Dacă ești un tânăr activ, cu vârsta cuprinsă între 16-17 ani și îți dorești să înveți cum să devii un lider adevărat, ai ocazia să te alături acestui program excepțional. Vei avea oportunitatea să înveți de la personalități marcante ale societății românești, care te vor inspira și îndruma pe calea succesului.

Programul “Viitorul Ești TU” este destinat celor 100 de tineri dornici să contribuie la îmbunătățirea societății actuale. Dacă vrei să faci diferența și să ai un impact pozitiv în comunitatea ta, atunci fii pe fază, pentru că în scurt timp vor fi deschise înscrierile.

Tabăra va avea loc în perioada 24-29 august și se va desfășura în Neptun, la Hotel Agora. Programul este gratuit, fiind inițiat în anul 2020 de către deputata Oana Bulai, care dorește să ofere tinerilor șansa de a-și descoperi în întregime atuurile și calitățile pentru a deveni lideri de succes.

Așadar, nu mai aștepta! Alătură-te nouă și petrece o vară memorabilă, învățând cum să devii un lider autentic și să-ți valorifici potențialul. În fiecare dintre noi stă ascuns un SUPER EROU, iar această tabără îți va oferi șansa de a-l face să se manifeste! Hai cu noi la mare și construiește-ți drumul spre succes și încredere!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap