Dental Alliance
August 8, 2022

Deputat Oana Bulai: Tichetele de vacanță introduse de PSD, în valoare de 1450 de lei/salariat al statului, au fost o măsură foarte bună pentru sprijinirea turismului

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Turismul românesc, grav afectat de pandemie, va primi o gură de aer din partea Guvernului. PSD a susținut reintroducerea voucherelor de vacanță, iar de anul viitor acestea vor fi acordate din nou!
Tichetele de vacanță introduse de PSD, în valoare de 1450 de lei/salariat al statului, au fost o măsură foarte bună pentru sprijinirea turismului, dar și pentru a le oferi românilor posibilitatea de a merge în concediu. Și acum consider că a fost o greșeală ca aceste vouchere să fie eliminate, mai ales în condițiile în care turismul a avut de suferit din cauza restricțiilor impuse, iar multe firme au fost nevoite în ultimul an să își suspende activitatea, trimițând mulți români în șomaj.
Voucherele de vacanță se vor acorda până în 2026, iar celor nefolosite emise în 2019 și 2020 li se va prelungi termenul de valabilitate. Ele vor fi emise doar în format electronic și reprezintă o investiție reală în turism și în sectorul HORECA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.