Dental Alliance

July 23, 2024

Deputat PNL Mara Calista: Am votat pentru adoptarea Legii pentru completarea art.22 din Legea nr.143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, pe care am semnat-o alături de inițiatori.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Se înființează centre de dezintoxicare şi recuperare a dependenţilor de droguri. Am votat pentru adoptarea Legii pentru completarea art.22 din Legea nr.143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, pe care am semnat-o alături de inițiatori.
Legea prevede măsuri de prevenire, tratament, de prevenire a riscurilor şi consecinţelor asociate consumului de droguri, precum şi de reintegrare socială.
Totodată, pentru construcția, înființarea și funcționarea centrelor se alocă sume de investiții și de funcționare în proporție egală, 50% din bugetul de stat prin Ministerul Sănătății și 50% din bugetele autorităților publice locale interesate, ori fonduri din programe de finanțare europene.
Este nevoie să venim cu măsuri concrete pentru a-i ajuta pe cei care au devenit dependenți, să scape de acest obicei dăunător, care poate provoca uneori chiar decesul. Totodată, este esențial să venim cu mai multe campanii de informare pentru a preveni consumul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.