Dental Alliance

June 21, 2024

Deputat PSD Oana Bulai: Astăzi, Sorin Grindeanu s-a aflat în zona Roman pentru a verifica stadiul lucrărilor la Autostrada Moldovei (A7)

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, sprijină echipa PSD NEAMT: Daniel Harpa – Președinte CJ Neamț, Lucian Micu – Primar Roman și Adrian Niță – Primar Piatra-Neamț!
Astăzi, Sorin Grindeanu s-a aflat în zona #Roman pentru a verifica stadiul lucrărilor la #Autostrada_Moldovei (A7). Încă de la preluarea mandatului de ministru al transporturilor, Sorin Grindeanu și PSD au sprijinit proiectele importante pentru Neamț, județul nostru beneficiind de cele mai multe fonduri guvernamentale.
#PSD va continua să sprijine toate proiectele majore de investiții ale județului nostru, printre care se numără #drumul_expres Piatra Neamț – Bacău și Autostrăzile A7 și A8.
Mulțumim, Sorin Grindeanu, pentru sprijinul constant și pentru faptul că ești cel mai performant ministru al transporturilor!
Susținerea ta pentru candidații PSD din Neamț este esențială și demonstrează angajamentul Guvernului față de dezvoltarea localităților noastre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.