September 23, 2021

Deputat PSD, Oana Bulai: Iată câteva dintre momentele pe care le veți putea admira mâine, în cadrul evenimentului ”Cu mândrie poartă IE!”

Dragii mei,
Așa cum v-am promis, astăzi vă voi prezenta pe scurt câteva momente pe care le puteți admira și la care puteți lua parte în cadrul evenimentului „Cu mândrie, poartă IE!” pe care îl organizez mâine în Parcul Municipal din Roman. Vor fi momente deosebite pe întreg parcursul zilei.
  
Astfel, în prima parte a zilei, de la ora 11:00, copiii din Roman ne vor încânta cu cântecul și dansul popular, acompaniați de profesorii lor. Încă de la primele ore ale evenimentului puteți participa la atelierele ce vor fi organizate.
 
Primul este cel dedicat șezătorii nemțene, al doilea măștilor tradiționale, iar cel de-al treilea împletitului de sfoară.
 
De la ora 16:00 vor fi prezenți pe scena evenimentului Ansamblul de dansuri „Lunca Moldovei”, Asociația culturală `Eu Cred` din Valea Bicazului și Piatra Neamț, urmați de Grupul Vocal „Sânziene”.
 
De la ora 17:40 vom fi încântați de Ansamblul „PLAI MOLDOVENESC” din Roman.
 
Nicoleta Negură va susține prezentarea de modă cu nemțencele noastre dragi și frumoase de la ora 18:10.
 
De la ora 18:30 vor fi alături de noi Maria Hibovschi și Laurențiu Marian, dar și Ansamblul „FLORICICĂ DE LA MUNTE”. Ziua se va încheia cu un recital al Formației Modern.
 
Va fi o zi minunată care va avea în centrul ei ia noastră! Aștept cu interes comentariile voastre!
Oana Bulai

Deputat PSD

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.