Dental Alliance
February 6, 2023

Deputat PSD, Oana Bulai: Prin consultarea celor implicați în sistemul de învățământ putem identifica soluții pentru a-l îmbunătăți cu adevărat!

YRY Residence

Acoperisul1

Legile educației au fost publicate și se află în consultare publică. Până pe 24 august 2022, fiecare dintre noi poate propune modificări constructive formei actuale.

Pentru că îmi doresc să identificăm lucrurile care pot îmbunătăți cu adevărat sistemul de învățământ, am inițiat organizarea în data de 17 august, ora 14, în Piatra Neamț, la Central Plaza, a unei dezbateri la care invit cadrele didactice, elevii, personalul didactic auxiliar și nedidactic din județ.

Misiunea va fi tocmai aceea de a scoate la lumină o serie de propuneri care să aducă plus valoare proiectelor actuale.

La discuție vor participa secretarul de stat din Ministerul Educației, Ionel – Florian LIXANDRU, secretarul de stat din Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Dumea, și inspectorul școlar general din județul Neamț, Florentina Moise.

Va fi o discuție sinceră, în cadrul căreia îmi doresc ca profesorii și toți cei implicați în procesul de învățământ să spună lucrurile pe care le doresc schimbate în sistem. Însă, mai presus de orice, din această dezbatere vreau să fie aduse în prim plan soluții.

Doar împreună putem contura un viitor sustenabil pentru învățământul românesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap