January 19, 2021

Deputat Stan Viorel – Mită electorală mascată, marca PNL – modificarea organigramei Primăriei Roman

“Echipa”  PNL din Primărie și Consiliul Local Roman nu mai vrea nici măcar să păstreze aparențele respectului față de cetățeni și plănuiește să dea lovitura înainte de a pierde majoritatea în Consiliului Local.

În ședința de luni, 19 octombrie, liberalii intenționează modificarea organigramei Primăriei. Gestul, legal dar profund imoral, se pare că reprezintă o mită electorală mascată, cu scopul de a răsplăti “servicii” ale unor soldați fideli din timpul campaniei electorale. Doar așa se poate explica suplimentarea de posturi din Primărie, în condițiile sanitaro-economice tot mai dificile pe care le trăim.

Gestul ar fi fost moral daca ar fi fost făcut determinat de o necesitate stringentă din Primărie sau daca s-ar fi așteptat instalarea noilor consilieri respectiv a noului Consiliu Local. De ce graba asta “prea respectabilă” actuală conducere PNL a Primăriei Roman???  

Din august 2019 și până în octombrie 2020, numărul de angajați din aparatul de specialitate al primarului a crescut de la 111 la 123 de persoane. Iar consilierii PNL vor să adauge și alte posturi la o organigramă deja stufoasă, dar lipsită de eficiență. Și ce este și mai deranjant este faptul ca PNL-ul actual secătuiește bugetul local pentru a înființa posturi calde de noi șefi, nu pentru a acoperi necesități reale.

Prin acest proiect, liberalii romașcani își arată adevărata față, dovedind lipsă de respect pentru contribuabili și iresponsabilitate în gestionarea bugetului local.

Stimați liberali, nu pentru asta v-au ales romașcanii, să umflați și mai mult organigrama Primăriei!

  Am discutat cu mii de cetățeni în timpul campaniei electorale și niciunul dintre ei nu a cerut mai multe posturi în Primărie! Încetați cu modul acesta păgubos de răsplătire a soldaților fideli din timpul campaniilor electorale!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.