Deputatul Laurențiu Leoreanu a fost și anul acesta alături de elevi cu ocazia începerii anului școlar

Deputatul Laurențiu Leoreanu nu a lipsit, nici anul acesta, de la începerea nului școlar la unitățile de învățământ din municipiul Roman. Domnia sa a ținut să le ureze elevilor un an școlar bun și mult succes.

Un nou an școlar plin de bucurie și speranță, se așează în fața noastră sub zâmbete de copii frumoși! Ca profesor, simt mereu o mare emoție în astfel de clipe și retrăiesc vibrația sufletească a acestui moment!

Nu am reușit să fiu fizic alături de toți astăzi, participând la festivitățile organizate la Colegiul Tehnic ”Miron Costin”, Colegiul Național ”Roman Vodă”, de care mă leagă atâtea amintiri ca profesor și elev, Colegiul Tehnic ”Petru Poni”, Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” – unde am luat parte la festivitatea de dezvelire a bustului marelui domnitor Al.I. Cuza – primul reformator al învățământului public din România, dar gândurile mele au fost calde alături de toți cei care azi trăiesc cu drag deschiderea unui nou drum!

Mult succes le doresc tuturor – copii, părinți, cadre didactice, personal auxiliar și nedidactic – un an școlar plin de împliniri și satisfacții profesionale!

Laurențiu Dan Leoreanu

deputat PNL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.