Dental Alliance

June 16, 2024

“Deputatul Laurențiu Leoreanu, candidatul PNL pentru Primăria Roman: O întoarcere la conducerea orașului după 8 ani”

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Președintele PNL Neamț, avocatul George Lazăr, a făcut anunțul oficial în emisiunea “Cafeaua de dimineață” de astăzi, că deputatul Laurențiu Leoreanu va candida pentru funcția de primar al municipiului Roman din partea Partidului Național Liberal. În cazul unei victorii, acesta ar reveni astfel la funcția pe care a deținut-o în perioada 2008-2016.

Lazăr a exprimat în termeni elogioși aprecierea sa pentru Laurențiu Leoreanu, descriindu-l ca pe “un om care a făcut nu doar bine, ci foarte mult bine municipiului Roman.” Declarațiile președintelui PNL evidențiază încrederea în capacitatea și experiența lui Leoreanu de a conduce orașul.

Deputatul Laurențiu Leoreanu, cunoscut pentru mandatul său anterior la Primăria Roman, este privit ca un candidat cu o vastă experiență în administrația locală. În perioada 2008-2016, a implementat numeroase proiecte și inițiative care au avut un impact semnificativ asupra comunității locale.

Întoarcerea lui Laurențiu Leoreanu în cursa pentru funcția de primar este percepută ca o posibilă schimbare semnificativă pentru municipiul Roman. Cu o carieră solidă în domeniul politic și o reputație construită pe realizări concrete, Leoreanu se află într-o poziție favorabilă pentru a câștiga susținerea cetățenilor.

Revenirea la conducerea orașului după 8 ani poate aduce cu sine noi perspective și abordări, iar candidatura lui Laurențiu Leoreanu promite să aducă stabilitate și dezvoltare continuă pentru comunitatea locală. Odată cu această anunțată candidatură, scena politică locală se anunță a fi în centrul atenției în perioada următoare, cu dezbateri și analize despre viitorul Romanului sub conducerea posibilă a deputatului PNL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.