Dental Alliance
August 18, 2022

Deputatul Mugur Cozmanciuc s-a autosuspendat din partid. PNL Neamț rămâne pe mâna lui Eugen Țapu Nazare

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Văzând că partidul din care face parte nu se grăbește să aplice normele interioare de partid, anume să suspende din funcție o persoană care are probleme legale, deputatul Mugur Cozmanciuc a decis să se suspende singur. În urmă cu ceva vreme, întrebat de presa națională care e situația deputatului PNL în sânul partidului, Ludovic Orban a spus că ”incă nu a fost luată o decizie de suspendare din partid în cazul deputatului Mugurel Cozmanciuc, trimis în judecată pentru trafic de influență.”, notează ziare.com

Deputatul liberal Corneliu-Mugurel Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, s-a autosuspendat din funcţia de lider al PNL Neamţ, după ce a fost trimis în judecată de către procurorii DNA. Preşedinte interimar a fost numit Eugen Ţapu Nazare. Mugur Cozmanciuc a fost trimis în judecată pentru că ar fi pretins 500.000 de lei de ka Vlad Marcoci – si el trimis în judecată în același dosar – pentru a interveni pe lângă ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor din acea perioadă pentru ca acesta, la rândul său, să numească în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale „Apele Române” o persoană apropiată de omul de afaceri.

Dosarul a fost trimis spre judecare Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Pe pagina PNL Neamt, senatorul Eugen Țapu Nazare a publicat și o explicația a ce se petrece în interiorul partidului liberal.

”Prin acest gest, Mugur Cozmanciuc și PNL Neamț dau dovadă de maturitate și asumare. Un examen, așa cum spuneam, pe care alte formațiuni politice, de regulă nu îl trec. Sper din tot sufletul ca fostul președinte să aducă toate argumentele necesare care să-i dovedească nevinovăția, în acest dosar asupra căruia eu nu mă pot pronunța. De aici încolo este treaba justiției.” a scris domnia sa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.