Sat. Dec 15th, 2018

DEPUTATUL PNL MUGUR COZMANCIUC, CĂTRE PSD: NU ABANDONAȚI PROIECTUL SPITALULUI REGIONAL DE LA IAȘI!

Guvernul PSD își arată din nou incapacitatea de a gestiona un alt proiect vital și necesar pentru zona Moldovei: construcția unui spital regional. După ce se tot bâlbâie și amână începerea construcției autostrăzii Moldovei, acum vin să ne spună că mai avem de așteptat până când vom avea un spital regional la Iași.

Mai mult chiar, pentru a-și ascunde incompetența cei de la Guvern îndrăznesc să dea vina pe Comisia Europeană.

Este o rușine, o pată de imaginea României, dar cel mai grav este că vor fi afectați mii de cetățeni din zona Moldovei, care au dreptul să fie îngrijiți și tratați într-un spital modern, cu oameni bine pregătiți.

Dovada că minciuna are picioare scurte stă în declarația comisarului European Corina Crețu care a reafirmat că este dispusă, alături de oficialii europeni, să contribuie la continuarea acestui proiect important, dar este nevoie ca și Guvernul PSD să fie interesat.

Ca deputat din zona Moldovei solicit Guvernului PSD să răspundă apelului lansat de comisarul european Corina Crețu și să aducă la cunoştinţa CE dacă și-au schimbat poziția cu privire la finanțarea celor trei spitale regionale și să transmită, în regim de urgență, documentația necesară prin care solicită suplimentarea sumei alocate din fondurile europene.

Nu vă jucați cu viețile românilor, nu vă bateți joc de zona Moldovei! Dacă nu sunteți în stare să guvernați țara în beneficiul cetățenilor, poate este cazul să renunțați!

Deputat Mugur COZMANCIUC

Președintele PNL Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.