September 22, 2021

Deputatul Remus MUNTEANU: „Campania de vaccinare se îndreaptă cu pași repezi spre un răsunător eșec!”

Doar 30% dintre bătrânii și bolnavii cronici au fost vaccinați
până în acest moment

Deputatul PSD, Remus Munteanu atrage atenția asupra faptului că această campania de vaccinare se îndreaptă cu pași repezi spre un eșec răsunător deoarece din rândul persoanelor vârsnice și a bolnavilor cronici doar 30%  au fost vaccinați până în acest moment. Deasemnea deputatul mai subliniază faptul că numărul persoanelor înscrise în platformă scade iar românii își pierd încrederea în campania de vaccinare, motiv pentru care îi solicită Premierul Cîțu să își depună demisia în alb.

„Campania de vaccinare se îndreaptă cu pași repezi spre un răsunător eșec! Doar 30% dintre bătrânii și bolnavii cronici au fost vaccinați până în acest moment, iar numărul celor înscriși pe platforma online scade vertiginos, semn că lumea își pierde încrederea.
Cu cât se ceartă mai mult Cîțu cu Voiculescu, PNL cu USR+ etc., și cu cât ei înșiși încalcă mai des regulile anti-COVID-19, cu atât scade încrederea în vaccinare. Ținta de 10,4 de milioane de persoane imunizate se transformă treptat într-o misiune imposibilă, ceea ce înseamnă o prelungire la nesfârșit a obligațiilor impuse populației.

Suferă toată lumea din cauza unor incompetenți! Este numai și numai vina lor! Premierul Cîțu trebuie să își depună demisia în alb care să se activeze dacă va rata ținta de vaccinare, pentru că el este în fruntea acestui Guvern marcat de scandaluri, confuzie și incompetență!”, a declarat deputatul PSD de Neamț, Remus MUNTEANU.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.