Suplimente Alimentare Imunyze

Descindere la mai multe adrese din Neamț

Acoperisul1

Condor Resort

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară și 4 mandate de percheziție auto, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înșelăciune.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada august-septembrie 2021, patru persoane cu vârste cuprinse între 40-50 ar fi indus în eroare mai multe persoane, pe care le-au determinat să contracteze credite bancare în nume propriu, sumele de bani fiind însușite de către persoanele în cauză.

 

În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, telefoane mobile și 28.500 de lei.

 

3 persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț, în vederea audierii.

 

În activități, au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și polițiști de ordine publică.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.