Dental Alliance
November 27, 2022

Descinderi la un local din Neamț, a fost inchis pe loc

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

În noaptea de 16 spre 17 iulie a.c., în intervalul orar  22.00 – 04.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au desfășurat o acțiune de amploare într-un club din Târgu-Neamț, pe linia prevenirii și combaterii infracționalității stradale, consumului de substanţe psihoactive și asigurarea respectării legii prin prezența activă a polițiștilor.

În activități au fost angrenați peste 30 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, rutieră, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava,, al județului Neamț.

În acest context, au fost legitimate peste 300 de persoane și verificate 50 de autoturisme, în filtrele rutiere instituite de polițiști.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 24.000 de lei, pentru abateri săvârșite la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, Legea 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, O.U.G. nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, suma de 8.610 lei, susceptibilă a proveni din activități comerciale ilicite.

Polițiștii vor continua astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat optim de siguranță și descurajarea comiterii unor fapte ilicite.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.