Dental Alliance
April 13, 2024

Devieri auto sau închideri temporare ale circulației în Roman pe mai multe străzi și bulevarde

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În atenția tuturor conducătorilor auto din Roman, vrem să vă informăm despre lucrările planificate de asfaltare și reparații rutiere care vor avea loc în următoarele zile. Aceste intervenții sunt esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere și pentru asigurarea siguranței în trafic.

Sâmbătă, 9 septembrie: Reparații asfaltice în zona Ștefan cel Mare

Pe data de 9 septembrie, se vor efectua reparații asfaltice în zona Ștefan cel Mare, începând de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu și continuând până la sensul giratoriu Dedeman. În timpul acestor lucrări, vă rugăm să fiți pregătiți pentru posibile devieri auto sau închideri temporare ale circulației. Aceste măsuri sunt luate pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Luni, marți și miercuri (11-13 septembrie): Turnare de covor asfaltic pe străzile Dumbrava Roșie și Moldovei

În perioada 11-13 septembrie, se va efectua turnarea de covor asfaltic pe străzile Dumbrava Roșie și Moldovei. Aceste lucrări sunt parte din eforturile noastre continue de a menține infrastructura rutieră într-o stare bună. Pe durata acestor zile, vă rugăm să luați în considerare posibilele restricții de circulație și să urmați indicațiile semafoarelor și ale echipajelor de lucru pentru siguranța dumneavoastră.

Pentru a asigura un flux de trafic cât mai ușor și pentru a menține siguranța în zonă, Poliția Locală va fi prezentă în teren și va coordona circulația.

În numele autorităților locale, ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-ar putea provoca aceste măsuri temporare, dar suntem convinși că îmbunătățirile aduse infrastructurii rutiere vor avea un impact pozitiv asupra comunității noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperarea dumneavoastră în menținerea siguranței pe șoselele noastre. Vă rugăm să fiți atenți la semnalele și indicațiile echipajelor de lucru și să vă planificați călătoriile în consecință în această perioadă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.