San Marco Roman
Wed. Jul 17th, 2019

Dezinsecție aeriană luni 17 septembrie

Municipiul Roman şi operatorul S.C. FLAICOR SERV S.R.L. Bacău, anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că în ziua de 17 septembrie 2018 (în intervalul orar 08.00-11.00) se vor executa servicii de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte, etc.).
Rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Municipiul Roman şi S.C. FLAICOR SERV S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.
Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrise în Registrul naţional al produselor biocide şi care fac parte din grupa III de toxiciate.
Substanţele active sunt: Deltamethrin 25g/L, Piperonyl butoxide 225g/L.
Facem următoarele precizări:
• tratamentele se vor aplica de către operator în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației, conform fişei de avizare a produsului;
• operaţiunile de dezinsecţie vor fi efectuate numai când condiţiile meteorologice le vor permite.
Substanţele utilizate nu prezintă pericol pentru sănătatea populaţiei!

Sursa https://www.facebook.com/Primaria-Municipiului-Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.