July 25, 2021

Diana Rădăuceanu – O întrebare îmi stăruie în minte: de ce după vaccin a crescut semnificativ numărul de cazuri și de ce cazurile au manifestări mai severe? Nu trebuia să fie invers?

Județul Neamț ocupă un loc fruntaș la numărul de infectați Covid 19, din nefericire. Din fericire vestea bună e că există viață și după Covid 19, o spun astăzi când m-am reîntors la serviciu, după ce am trecut prin această experiență. Covid-ul pentru cei fără comorbidităti poate fi exact ca o simplă gripă, pentru cei cu afecțiuni cronice poate fi sfârșit de drum, ATENȚIE, numai dacă ajung târziu la spital. Dacă din martie 2020 de când au început să apară cazuri de Covid în Romania manifestările erau moderate în aproape toate cazurile, cel puțin la noi în Neamț, în luna martie 2021 s-au umplut spitalele cu pacienti care prezintă simptome severe, mai ales insuficiență respiratorie acută.
Vindecarea unui pacient infectat cu virusul SARS COV 2, cu simptome severe, depinde de momentul accesului la tratament injectabil corespunzător și NU de alți factori. Deci, noi suntem răspunzători de salvarea vieții noastre și de evitarea sechelelor post infecție SARS COV 2, nu medicii, nici schemele de tratament. Fiecare zi de întârziere înseamnă afectare pulmonară care poate pune viața în pericol. Iar recuperarea e grea și de lungă durată. Ideea e că intervenția și tratarea la timp poate rezolva această infecție fără probleme.
Aveți grijă de voi!!!
Diana Rădăuceanu

Ambulanta Roman

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.