Dental Alliance
August 10, 2022

DIICOT face angajări. CSM a avizat majorarea numărului de posturi

diicot
Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

DIICOT își mărește personalul. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, la solicitarea ministrului Justiţiei, Stelian Ion, majorarea cu 51 de posturi a statului de funcţii al DIICOT.

Secţia a avut pe ordinea de solicitarea ministrului Justiţiei de acordare a avizului conform pentru majorarea statului de funcţii al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, scrie Agerpres.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului conform pentru majorarea statului de funcţii al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cu un număr de 51 de posturi, respectiv 11 posturi de procuror şi cu 40 posturi de personal auxiliar de specialitate, economic şi administrativ (35 de posturi de grefier, 4 posturi de funcţionar public – consilier grad profesional superior şi 1 post de personal contractual de expert- psiholog)”, se arată în minuta deciziei.

Ultimele anunțuri publicate de DIICOT în secțiunea ”Cariere”

Anunț – examen de promovare în grad imediat superior celui deținut a funcționarilor publici din cadrul Departamentului economico-financiar al direcției – termen 06.09.2021 DETALII AICI
Anunț – concurs de promovare în funcţii de conducere pentru funcția de grefier șef în cadrul Serviciului de combatere a traficului de persoane – termen 30.08.2021 DETALII AICI
Anunț – examen de promovarea în grade sau trepte profesionale superioare – termen 31 august 2021 DETALII AICI
Anunț candidaturi procurori funcții de conducere structura teritorială – termen 1 octombrie 2021 DETALII AICI

Noi angajări și la DNA

Stelian Ion a anunțat la începutul acestei veri că și la DNA va crește numărul de angajați. Este vorba de 90 de posturi de polițişti de poliție judiciară. Pe siteul instituție la acestă sunt scoase la concurs doar trei posturi în cadrul Serviciului Specialiști al DNA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.