La un interval de exact o săptămână de la spargerea conductei magistrale din zona parcării supraetajate, compania ”ApaServ” a avut, din nou probleme, cu o avarie la Roman, care a determinat compania să oprească apa la stația de repompare 1.Avaria a apărut pe strada Dumbrava Roșie în apropiere de Spitalul Nou.

” A fost vorba de o avarie care a fost remediată în doar o oră și a fost vorba doar de livrarea apei cu presiune mai scăzută, lucru care a afectat doar pe cei care locuiesc la etajele superioare ale blocurilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat celor care au avut apă la presiune mai scăzută și îi asigurăm că a fost vorba de forță majoră. De altfel, la ora 15,15 apa a început să fie livrată în parametri normali de presiune”, a declarat Bogdan Curcudel, șef Zonă Operațională Roman Est.

Acesta a spus că au fost afectate doar blocurile din zona centrală și numai locatarii sau proprietarii care locuiesc la etajele superioare ale blocurilor din zona centrală, alimentate de la stația de repompare 1.