December 6, 2021

Doi adolescenți răniți astă noapte în Neamț, șoferul nu deținea permis de conducere

Doi adolescenți au fost răniți în urma unui accident rutier produs de un tânăr de 18 ani care nu deținea permis de onducere. Accidentul s-a produs în localitatea Valea Seacă din județul Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 15, în localitatea Valea Seacă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un conducător auto în vârstă de de 18 de ani, din Bălțătești, ar fi părăsit partea carosabilă, acroșând gardul unui imobil.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri, cu vârste de 15, respectiv 17 ani.

Totodată, verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

”În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Sinsp. Ciofu Ramona.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.