Suplimente Alimentare Imunyze

Doi copii răniți în urma unui accident în lanț cu trei mașini implicate pe o stradă din Piatra Neamț

Acoperisul1

Condor Resort

Un accident rutier a avut loc, joi dimineață pe o stradă din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț. Patru persoane, printre care și doi copii au fost răniți după impactul dintre două mașini.

Potrivit IPJ Neamț, joi, în jurul orei 08.00, polițiștii Biroului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, între trei autoturisme, pe strada Dimitrie Leonida, din municipiul Piatra Neamț.

Din primele cercetări a reieșit că, un conducător auto de 30 de ani, din Piatra Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Piatra Neamț, care la rândul său a fost proiectat într-un autoturism condus de o femeie de 34, din Piatra Neamț.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea celor două conducătoare auto de 34 de ani, și a doi minori în vârstă de 11, respectiv 12 ani, pasageri în autoturismele în cauză.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.