Dental Alliance
August 10, 2022

Doi copii, tâlhăriți sub amenințarea cuțitului, în plină stradă, la Piatra Neamț

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

La data de 16 august a.c., polițiștii de investigații din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către doi minori, de 16 ani, din aceeași localitate cu privire la faptul că au fost victimele unei infracțiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent de polițiștii a reieșit că, la data de 16 august a.c., în timp ce cei doi minori se aflau pe o stradă din municipiul  Piatra Neamt, ar fi fost amenințați cu acte de violență de un tânăr de 21 de ani, care folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, le-ar fi solicitat banii pe care aceștia îi dețineau  asupra lor, respectiv suma de 30 de lei, telefoanele mobile și o bicicletă.

Ulterior tânărul în cauză a predat bunurile sustrase unui alt tânăr de 26 de ani din mun. Piatra Neamţ în scopul vânzării lor.

Tânărul de 21 de ani a fost identificat de o patrula mixtă formată din polițist și jandarm în municipiul Piatra Neamț, fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, la data de 18 august 2021, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Totodată față de tânărul de 26 de ani polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.