Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Doi tineri de 24, respectiv 25 de ani și-au pierdut viața astăzi dimineață într-un tragic accident

1
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Grav accident rutier produs, marți dimineață, pe un drum din Suceava. Cinci persoane au fost implicate într-o coliziune, două dintre acestea fiind în stare critică. Echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru cele două victime, fiind declarat decesul. Este vorba despre doi tineri de 24, respectiv 25 de ani. Accidentul a avut loc marți. 6 iunie, în localitatea suceveană Ilișești.

Din primele informații, coliziunea s-a produs între un autotren si un autoturism. În cele două autovehicule se aflau cinci persoane.

UPDATE 2, ora 07.15: A fost extrasă și cea de-a doua victimă.

acc 1

Din nefericire, are leziuni incompatibile cu viața și s-a declarat decesul. De asemenea, și pentru victima căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare, s-a declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Suceava. Cele două victime – o femeie și un bărbat, cu vârste aproximative 24, respectiv 25 de ani.

UPDATE, ora 07.00: Cele două victime Încarcerate sunt În stare de inconștiență. Una dintre victime a fost deja extrasă dintre fiarele contorsionate și i se aplică manevre de resuscitare.

UPDATE 3: În accident a mai fost implicat un autoturism. Astfel, în autocamion se afla șoferul, care nu necesită îngrijiri medicale.

acc2

Într-unul dintre autoturisme se aflau cele două persoane încarcerate, iar in cea de-a treia mașină implicată se aflau alte două persoane, care nu necesită transport la spital. Bilanț victime: două persoane decedate și trei care nu necesită transport la spital. Potrivit ISU Suceava, două dintre victime au rămas încarcerate. Una dintre acestea ar fi inconștientă.

cc3

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției. Știre în actualizare

1 thought on “Doi tineri de 24, respectiv 25 de ani și-au pierdut viața astăzi dimineață într-un tragic accident

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.